Protein.

Tahukah anda, sel terbentuk daripada protein?

Oleh itu adalah penting untuk mendapatkan protein yang berkualiti bagi sel baru tumbuh menggantikan sel lama atau sel mati. Sel yang sihat lebih mudah menyerap zat dan vitamin.

5 Tanda Anda Perlukan Lebih Protein.

1# Sukar memberi tumpuan
2# Menghadapi masalh keguguran rambut
3# Timbul keinginan mengunyah makanan manis
4# Berasa lemah hingga tidak berdaya untuk bersenam
5# Kerap jatuh sakit.


(kredit foto:celikvitamin.com)

ESP sebagai sumber protein yang lebih berkualiti.

# Ia adalah protein soya yang berkualiti tinggi. Kandungannya adalah berbentuk serbuk di dalam satu canister.ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran anda seperti horlick,susu atau buah-buahan dikisar. 
Adalah tidak digalakkan bancuh bersama minuman berkafein seperti kopi. ESP perlu dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak musnah pada suhu yang tinggi.
 
# Antara Kelebihan dan kebaikan ESP ini adalah:
1. Membantu pembentukan sel-sel baru
2. Terbaik untuk kesihatan kulit, kuku dan rambut
3. Memberi rasa kenyang kepada individu yang dalam proses berdiet.

Ramai yang telah merasa kebaikan dan bersetuju betapa bagusnya mengambil ESP secara teratur dan konsisten selama 3 hingga 4 minggu. 
Ada yang kata rambut sudah kurang gugur, kulit semakin cantik dan licin, parut jerawat semakin pudar, susu badan makin bertambah, kurang letih dan bertenaga dan macam-macam lagi.
 
 
 
Terima kasih kerana sudi membaca perkongsian yang hebat ini. Saya doakan kesihatan yang baik untuk anda sekeluarga.
 
Jika anda ingin manfaat yang maksimum, hanya satu klik sahaja
COD Shaklee Subang Bestari, COD Shaklee Kg Melayu Subang, COD Shaklee Bukit Subang, COD Shaklee Denai Alam, COD Shaklee Bukit Jelutong, COD Shaklee Seksyen U5 Shah Alam,COD Shaklee Subang Perdana, COD Shaklee Subang Permai, COD TUDM Subang.
bagaimana cara daftar ahli shaklee
COD Shaklee Subang Bestari, COD Shaklee Kg Melayu Subang, COD Shaklee Bukit Subang, COD Shaklee Denai Alam, COD Shaklee Bukit Jelutong, COD Shaklee Seksyen U5 Shah Alam,COD Shaklee Subang Perdana, COD Shaklee Subang Permai, COD TUDM Subang.
Penghantaran secara pos ke seluruh Malaysia.
 
 
 
P/S: 
PENAFIAN: Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di lama ini adalah bukan bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnosis apa jua jenis penyakit. Pembaca digalakkan untuk mendapatkan nasihat dan rawatan dari pakar kesihatan yang bertauliah terlebih dahulu.
 
  
 
 

 

Comments

comments