Bagaimana Cara Daftar Ahli Shaklee?

Shaklee telah memperkenalkan bagaimana cara daftar ahli Shaklee dengan mudah. Semuanya hanya dihujung jari sahaja. Maklumat yang perlu disediakan ialah biodata diri dan kad debit (kad atm) atau kad kredit untuk urusan pembayaran.

Anda hanya perlu membeli “Membership Starter Kit” yang berharga RM 68.90 (tidak termasuk kos pos) dan seterusnya sudah layak menikmati pelbagai keistimewaan ahli Shaklee. Antara keistimewaan menjadi ahli Shaklee ialah penjimatan keatas pembelian rangkaian produk Shaklee sebanyak 15% sehingga 30%. Selain itu, bonus bulanan juga akan diberi keatas pembelian dan jualan sekurang-kurangnya minima 200 UV (point).

Untuk membuat pendaftaran ahli Shaklee, anda boleh klik gambar di bawah. Seterusnya, ikuti sahaja langkah-langkah mudah bagaimana cara daftar ahli Shaklee.

bagaimana cara daftar ahli shaklee

Langkah – Langkah Mudah Bagaimana Cara Daftar Ahli Shaklee

Langkah 1: Lawat website Shaklee iaitu www.shaklee.com.my . KLIK ‘JOIN NOW’ seperti di dalam gambar di bawah.

bagaimana cara daftar ahli shaklee

Langkah 2: Masukkan maklumat diri anda. Contoh seperti NAMA, ALAMAT, NO TELEFON, EMAIL.

Setelah selesai, KLIK ‘JOIN NOW’.

bagabagaimana cara daftar ahli shaklee

Langkah 3: Mesej ‘THANK YOU’ akan muncul di skrin. Kemudian KLIK ‘Continue To Member Center’

Langkah 4: Di bahagian ‘FIRST TIME LOGIN AGREEMENT’, anda hanya perlu PILIH ‘Agree’ dan kemudian KLIK ‘Next’

bagaimana cara daftar ahli shaklee

Langkah 5: Di bahagian ‘ORDER ONLINE AGREEMENT’ juga perlu PILIH ‘Agree’ dan kemudian KLIK ‘Next’

bagaimana cara daftar ahli shaklee

Langkah 6: Kemudian masukkan maklumat peribadi untuk memudahkan proses penghantaran dan seterusnya KLIK ‘Confirm’.

bagaimana cara daftar ahli shaklee

Langkah 7: Anda akan dibawa ke bahagian senarai rangkaian produk Shaklee.Di bahagian ini anda boleh terus membuat pembelian pada ‘Harga Ahli’. Anda diwajibkan membeli ‘Opp Kit’ iaitu ‘Membership Starter Kit’.

‘Opp Kit’ boleh didapati dengan KLIK ‘Sales Aids’ di sebelah kiri dan PILIH ‘Opp Kit’. Kemudian KLIK ‘ Add to Shopping Cart’ untuk ke bahagian seterusnya.

bagaimana cara daftar ahli shaklee

kredit gambar: www.ummimamabiz.com

Langkah 8: PILIH ‘ Online Credit Card/Debit Card’. Kemudian KLIK ‘ Confirm Your Payment Method’

bagaimana cara daftar ahli shaklee

Langkah 9: Sekali lagi anda akan dibawa ke bahagian senarai rangkaian produk Shaklee. Di bahagian ini anda boleh membuat perubahan pembelian samada menambah atau mengurangkan produk Shaklee. Pastikan ‘Membership Kit’ ada di dalam senarai. Setelah semuanya sudah disahkan, KLIK ‘Submit’.

bagaimana cara daftar ahli shaklee

Langkah 10: Masukkan maklumat diri yang berkaitan dengan kad debit atau kad credit. Anda tidak perlu risau, maklumat tersebut dijamin selamat. Konsep sistem ini sama seperti ‘Online Banking System’ yang diguna oleh bank.

 

Langkah 11: Seterusnya, anda akan menerima ‘kod’ melalui SMS dan dikehendaki memasukkan ‘kod’ tersebut di ruang ‘MSOS Code’ untuk pengesahan pembelian. Dan KLIK ‘OK’.

bagaimana cara daftar ahli shaklee

Proses Akhir Bagaimana Cara Daftar Ahli Shaklee

Apa lagi yang perlu anda buat ye?[icon icon=icon-smile size=18px color=#FFFF00 ] Anda hanya perlu menunggu ‘Membership Kit’ dan produk Shaklee sampai dirumah atau di pejabat. Sangat mudah kan?

Jika anda ada masalah dan kemusyilan, boleh terus hubungi saya. InshaAllah saya boleh membantu anda. Dan jika anda ingin mendaftar di mana-mana cawangan atau branch Shaklee,boleh terus berurusan dengan pihak Shaklee di kaunter pendaftaran. Sertakan nama dan nombor ID saya semasa mengisi ruang ‘SPONSOR ID NO’ (960316) dan ‘SPONSOR NAME’ (SHAHANA SHARAFADDIN)

bagaimana cara daftar ahli shaklee

Mengapa mesti memilih Shaklee
✔️ Mendapat Kelulusan KKM
✔️ Tiada Kesan Sampingan
✔️ Terbukti Berkesan
✔️ Terbukti Semulajadi
✔️ Terbukti Selamat
✔️ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========
☎️ Call/ SMS/WhatsApp/ Taip ke
013 3913325
COD Shaklee Subang Bestari, COD Shaklee Kg Melayu Subang, COD Shaklee Bukit Subang, COD Shaklee Denai Alam, COD Shaklee Bukit Jelutong, COD Shaklee Seksyen U5 Shah Alam,COD Shaklee Subang Perdana, COD Shaklee Subang Permai, COD TUDM Subang

Perkhidmatan Pos Ke Seluruh Malaysia. Penghantaran akan melalui terus dari Shaklee dengan menggunakan perkhidmatan Syarikat GDEX.

EMAIL : anashana155@gmail.com

PENAFIAN: Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini adalah bukan bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnos apa jua jenis penyakit. Pembaca digalakkan untuk mendapatkan nasihat dan rawatan dari pakar yang bertauliah terlebih dahulu.

Comments

comments