cinch tea mix
 

Shaklee Cinch™ Energy Tea dapat membantu kerana ia memberikan anda suntikan tenaga supaya kembali segar dan cergas walaupun hanya mengandungi kalori yang rendah.  

Bagaimana?

Sumbangan kafein semula jadi yang hadir dalam teh merangsang sistem saraf pusat supaya menghasilkan kesan yang positif kepada mood, ingatan, kecerdasan dan prestasi fizikal dan kognitif. Di samping itu, beberapa kajian menunjukkan gabungan taurina dengan kafein menggalakkan lagi kesan rangsangan positif kafein yang dinyatakan sebelum ini . Jadi anda merasakan seperti mendapat suntikan tenaga tambahan untuk kembali cergas dan segar.
Teh hijau dan sebatian polifenolik yang terkandung di dalamnya seperti epigallocatechin gallate (EGCG) menyokong penurunan berat badan dengan membantu meningkatkan pengoksidaan lemak badan sebagai sumber tenaga dan mengurangkan penyerapan tenaga dari makanan.
 
Sebagai customer anda layak mendapat:
1. Konsultasi PERCUMA secara berterusan selepas pembelian.
2. Jadual pengambilan vitamin akan diberikan selepas pembelian dibuat.
 
SHAKLEE adalah supplemen yang dipercayai lebih 50 tahun ianya SEMULAJADI, terbukti SELAMAT dan BERKESAN.
 
” INGIN MENJANA PENDAPATAN 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli SHAKLEE?” Hubungi saya. Hanya buat bisnes secara online, anda mampu menjana pendapatan lumayan. 
Wakil pengedar seluruh MALAYSIA masih diperlukan.
Penghantaran SHAKLEE sekitar Selangor, Kuala Lumpur, Perak, Terengganu dan seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
 
Untuk maklumat lanjut tentang keahlian / pembelian produk atau menjana pendapatan dari rumah boleh hubungi kami melalui Perunding Vitamin anda:
 
Nama: Shahana Sharafaddin (ID no: 960316)
Contact no: 013 – 3913325 (call,sms,whatsapp)
 
** This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat,cure or prevent any disease**

Posted via Blogaway

Comments

comments