Kenapa Kita Perlukan Produk Get Clean ®?

Produk Get Clean ® lebih selamat, berkesan dan mesra alam. Sekaligus menjadikan kerja-kerja pembersihan lebih mudah. Ini adalah antara sebabnya kami percaya kediaman yang sihat bermula dengan produk yang kita gunakan. Dengan produk Get Clean ® kita berada satu tapak menuju ke arah kediaman yang lebih sihat dan dunia yang lebih hijau.

7 Sebab Kenapa Kita Perlukan Produk Get Clean ®

  1. Hapuskan persekitaran hidup yang bertoksik – Untuk senaraikan bahan yang perlu dielakkan dalam produk penjagaan rumah kita adalah sangat mencabar. Kerana itulah produk Get Clean ® ini dicipta untuk membantu dan memudahkan kita. Ia tidak toksik dan tidak mengandungibahan kimia yang berbahaya. Secara ringkas, ia selamat digunakan seisi rumah!
  2. Kekuatan sepenuhnya dengan prestasi hebat – Kita hanya perlu menggunakan sejumlah kecil produk Get Clean ® untuk menanggalkan kotoran yang paling degil atau paling kotor. Kini, kita boleh menanggalkan semua kotoran yang dahulunya agak mustahil tetapi Get Clean ® akan membantu menyelamatkan hari kita!
  3. Mesra dan selamat untuk planet – Terbiodegradasi dan mesra alam, produk Get Clean ® sangat berkuasa tanpa fosfat, borat, nitrat atau bahan berbahaya lain yang mencemarkan planet.
  4. Membantu kita berjimat – Produk Get Clean ® sangat pekat. Hanya sejumlah kecil sahaja dapat membantu membersih dengan berkesan. Mengapa mesti bayar lebih bila kita boleh berjimat dengan nilai yang hebat?
  5. Menjadikan pembersihan lebih mudah – Tidak perlu menyental dengan teruk apabila membersihkan kediaman ketika menggunakan produk Get Clean ®. Kami mempunyai segala yang diperlukan untuk aktiviti pembersihan. Aktiviti dari dapur, bilik air, peralatan dapur, tingkap, cermin, lantai, pinggan mangkuk sehinggalah untuk pakaian.
  6. Hebat untuk kegunaan di dalam dan di luar rumah – Bersaiz kecil, produk Get Clean ® mudah dibawa ke mana sahaja untuk membersihkan pakaian dan oinggan mangkuk. Pada masa yang sama, ia tidak mencemarkan alam sekitar.
  7. Tidak menyebabkan alergi – Diformulasikan sebagai hipoalergenik, jadi ucapkan selamat tinggal kepada tangan yang sensitif, kasar dan merekah.

Terima kasih kerana sudi membaca perkongsian yang hebat ini. Saya doakan kesihatan yang baik untuk anda sekeluarga.

 Jika anda ingin manfaat yang maksimum, hanya 1 klik sahaja.

order sekarang

 Panduan Beli Produk Shaklee Secara Online

bagaimana cara daftar ahli shaklee

(KLIK GAMBAR DIATAS)

 

 

Macamana Nak Beli Produk Shaklee Murah?

Ingin dapatkan diskaun harga 15% – 33%?. Daftar sekarang sebagai Ahli Shaklee. Nikmati pembelian yang menjimatkan!!

bagaimana cara daftar ahli shaklee

Langkah – Langkah Mudah Cara Daftar Ahli Shaklee (KLIK)

Mengapa mesti memilih Shaklee
Mendapat Kelulusan KKM
Tiada Kesan Sampingan
Terbukti Berkesan
Terbukti Semulajadi
Terbukti Selamat
Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========
Call/ SMS/WhatsApp/ Taip ke
013 3913325
COD Shaklee Subang Bestari, COD Shaklee Kg Melayu Subang, COD Shaklee Bukit Subang, COD Shaklee Denai Alam, COD Shaklee Bukit Jelutong, COD Shaklee Seksyen U5 Shah Alam,COD Shaklee Subang Perdana, COD Shaklee Subang Permai, COD TUDM Subang.

Perkhidmatan Pos Ke Seluruh Malaysia. Penghantaran akan melalui terus dari Shaklee dengan menggunakan perkhidmatan Syarikat GDEX.

EMAIL : anashana155@gmail.com

P/S: Kulat di bilik mandi membebaskan spora yang menjadi punca masalah pernafasan, alergi dan asma.

PENAFIAN: Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini adalah bukan bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnos apa jua jenis penyakit. Pembaca digalakkan untuk mendapatkan nasihat dan rawatan dari pakar yang bertauliah terlebih dahulu.

Comments

comments