Pengedar Sah Shaklee

Pengedar Sah Shaklee Subang Bestari Dan Seksyen U5 Shah Alam

Salam Sejahtera….Saya Shahana. Boleh panggil saya Shana je. ” Hai….Shana…”. Saya adalah pengedar sah Shaklee di Malaysia. ID Shaklee saya ialah 960316.

Saya berpengalaman menggunakan produk Shaklee sejak dari tahun 2013. Insha Allah, dengan pengalaman dan pengetahuan ilmu tentang produk Shaklee, saya boleh bantu anda untuk dapatkan pilihan set yang sesuai. Boleh hubungi saya:

SMS / Telegram / Watsapp: 013 391 3325

Email: anashana155@gmail.com

Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, saya menggunakan perkhidmatan Pos Laju. Penghantaran ke Brunei dan Singapura pula akan di pastikan dulu berapa jumlah kos penghantaraan. Boleh juga gunakan selain perkhidmatan Pos Laju.

Tetapi jika pesanan dibuat melalui Online Shaklee, perkhidmatan pos GDex akan digunakan. Paling penting nama, alamat dan no HP mesti betul dan tepat bagi memastikan barang selamat sampai ke tangan pembeli. Kos penghantaran jauh lebih berbaloi kerana tidak kira berapa beratnya, hanya RM 10.60 sahaja.

Perkhidmatan COD (Cash On Delivery) juga disediakan di kawasan-kawasan berikut tanpa bayaran tambahan.  Jika pembelian bernilai RM 150 keatas, saya akan meminta membuat pembayaran (bank in / transfer) terlebih dahulu.

COD Shaklee Subang Bestari (Seksyen U5) / COD Shaklee Denai Alam / COD Shaklee Bukit Jelutong, Shah Alam / COD Shaklee Bukit Subang / COD Shaklee Kampung Subang / COD Shaklee Subang Airport / COD Shaklee Subang Perdana  / COD Shaklee Mah Sing U5 Shah Alam / COD Shaklee Monterez Golf / COD Shaklee Subang Permai / COD Shaklee TUDM Subang dan kawasan-kawasan yang berdekatan. 

Waktu perkhidmatan COD ialah:

  1. Isnin – Jumaat ( Weekdays) : 3 – 5 petang dan 8 – 10 malam
  2. Sabtu dan  Ahad (Weekends) : 10 pagi – 5 petang

Pembayaran boleh dibuat melalui bank transfer atau ATM deposit mesin

cimbcliks      7007996623 (SHAHANA SHARAFADDIN)

maybank2u  564098801551 (SHAHANA SHARAFADDIN)

SMS / Telegram / Watsapp: 013 391325

Email: shanasharafas@gmail.com

pengedar sah shaklee

TAWARAN HEBAT JIKA DAFTAR AHLI SEKARANG!

  • Bayaran keahlian serendah RM 79.00 atau keahlian PERCUMA dengan membuat pembelian minima 200uv
  • Sertai kelas secara PERCUMA ‘Health And Wellness Shaklee’ setiap bulan
  • Boleh dapat kembali wang dengan setiap pembelian minima dengan nilai 150uv
  • Jika bantu kenalkan Shaklee kepada kawan dan kawan tersebut menjadi ahli berserta dengan pembelian minima 150uv dapat lagi BONUD DEDIKASI
  • Diskaun belian ISTIMEWA 15% – 30% untuk produk
P/S: Tiada istilah terlewat dalam menjaga kesihatan

PENAFIAN: Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di lama ini adalah bukan bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnosis apa jua jenis penyakit. Pembaca digalakkan untuk mendapatkan nasihat dan rawatan dari pakar kesihatan yang bertauliah terlebih dahulu.