Promo Shaklee Februari 2017 Kekalkan Tulang Sihat

Apa yang menarik Promo Shaklee Februari 2017 Kekalkan Tulang Sihat ni? Bagaimana nak kekalkan tulang yang sihat?

Pastikan sentiasa dapatkan bekalan kalsium yang mencukupi dalam menu kita setiap hari.
Sama ada minum susu, yogurt, ambil suplemen atau apa sahaja makanan yang tinggi kandungan kalsiumnya. Inilah yang membantu menguatkan tulang.

Kepadatan tulang kita akan menurun apabila mencecah 40 tahun. Untuk itu, kita memerlukan kira-kira 200mg kalsium setiap hari. Dapatkan kesan yang terbaik dengan mengabungkannya dengan magnesium.

Promo Shaklee Februari 2017

promo shaklee februari 2017 kekalkan tulang sihat

 

Ostematrix™ Shaklee mengandungi formula yang unik iaitu kombinasi mineral semulajadi dan garam mineral dari Laut Mati.

Ia mengandungi kalsium, magnesium, fosforus dan vitmin D, zink, kuprum, manganes dan boron. Nutrien-nutrien ini perlu diambil secara serentak kerana ia membantu penyerapan secara menyeluruh ke tubuh kita.

Kajian telah membuktikan, suplemen kalsium akan meningkatkan ketumpatan tulang wanita yang telah berumur secara berkesan.

promo shaklee februari 2017

Manfaat Utama Ostematrix™ Shaklee

  1. Menguatkan tulang (klik)
  2. Meringankan stress (klik)
  3. Memperbaiki masalah period pain (klik)
  4. Membantu menuetralkan gastrik (klik)
  5. Mengatasi masalah sembelit (klik)
  6. Cara mudah legakan sakit kepala (klik)
  7. Menjaga gigi secara semulajadi (klik)
  8. Bekalan untuk ibu hamil (klik)

 

 

promo shaklee februari 2017 kekalkan tulang sihat

Ramai dikalangan ibu bapa tidak tahu secara khusus nutrisi apa yang perlu dibekalkan kepada anak-anak mereka. Mungkin mereka kurang mendapat pendedahan, kurang maklumat, tidak mempunyai masa atau hanya bergantung kepada pengasuh.

Tahukah Anda? Kanak-kanak sangat berisiko dijangkiti penyakit berjangkit. Merekalah golongan yang mudah diserang penyakit kerana sistem pertahanan tubuh mereka masih belum lagi sempurna dan kuat.

Terlebih berat atau obesiti dikalangan kanak-kanak adalah masalah yang semakin meningkat di seluruh dunia termasuk Malaysia. Bagaimana kita boleh membantu mereka?

 

Mengapa mesti memilih Shaklee
✔️ Mendapat Kelulusan KKM
✔️ Tiada Kesan Sampingan
✔️ Terbukti Berkesan
✔️ Terbukti Semulajadi
✔️ Terbukti Selamat
✔️ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========
☎️ Call/ SMS/WhatsApp/ Taip ke
013 3913325
COD Shaklee Subang Bestari, COD Shaklee Kg Melayu Subang, COD Shaklee Bukit Subang, COD Shaklee Denai Alam, COD Shaklee Bukit Jelutong, COD Shaklee Seksyen U5 Shah Alam,COD Shaklee Subang Perdana, COD Shaklee Subang Permai, COD Shaklee TUDM Subang

Perkhidmatan Pos Ke Seluruh Malaysia. Penghantaran akan melalui terus dari Shaklee dengan menggunakan perkhidmatan Syarikat GDEX.

EMAIL : anashana155@gmail.com

P/S: Jangan lepaskan peluang dapatkan Promo Shaklee Februari 2017 Kekalkan Tulang Sihat ni! Nangis tepi bucu katil tau kalau terlepas[icon icon=icon-heart size=20px color=#FF0000 ]

PENAFIAN: Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini adalah bukan bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnos apa jua jenis penyakit. Pembaca digalakkan untuk mendapatkan nasihat dan rawatan dari pakar yang bertauliah terlebih dahulu.

Comments

comments