Rangkaian Produk Penjagaan Kulit YOUTH™

Rangkaian penjagaan kulit YOUTH ini direka untuk bekerjasama bagi menghasilkan keputusan yang menakjubkan. Diformulasi dengan bahan-bahan aktif anti penuaan dalam setiap produk rangkaian ini, YOUTH memberikan manfaat bersifat rawatan di dalam regimen ini.

Jom! Kita mulakan hari ini.

RANGKAIAN YOUTH™

Rangkaian Produk Penjagaan Kulit YOUTH™

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit kita untuk langkah seterusnya.

Hadapi dunia dengan seri semulajadi!  [icon icon=icon-heart size=18px color=#FF0000 ]

Bahan-bahan Utama

Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.

Rangkaian Produk Penjagaan Kulit YOUTH™

AGE DEFENSE MOISTURIZER – SPF 50

Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

Bahan-bahan Utama

SPF 50, Vital Repair+® Complex, Muscadine Grape Extract

Rangkaian Produk Penjagaan Kulit YOUTH™

PERFECTING SKIN TONER

Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisibersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

Bahan-bahan Utama

Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Meremajakan.

Rangkaian Produk Penjagaan Kulit YOUTH™

YOUTH ACTIVATING SERUM

Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex kami yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda berkelakuan lebih muda untuk mencapai keremajaan dan keserian terunggul.

Bahan-bahan Utama

YOUTH Complex dengan Apple Cell, Lotus Japonicus, Vitamin A Berkapsul.

 

Rangkaian Produk Penjagaan Kulit YOUTH™

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT

Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit andasemasa anda tidur. Campuran botanikal khas kami membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Bahan-bahan Utama

Vital Repair+® Complex, Schisandra Chinensis, Lotus Japonicus

 

 

Rangkaian Produk Penjagaan Kulit YOUTH™ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – RICH

Krim malam ini diformulasi dengan shea butter dan jojoba menghidratkan kulit dengan mendalam serta melembutkan kulit. Alga Marin ditambah dengan anti oksida yang kaya dengan vitamin membantu mengecas dan membantu sel kulit semasa anda tidur, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

 

Bahan-bahan Utama

Vital Repair+® Complex, Lotus Japonicus, Shea Butter, Jojoba

 

 

 

Rangkaian Produk Penjagaan Kulit YOUTH™

RADIANCE C + E

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.

Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan-bahan Utama

20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi
Untuk penggunaan selama 60 hari.

Jika anda ingin manfaat yang maksimum, hanya 1 klik sahaja.

Panduan Beli Produk Shaklee Secara Online

Mr Chris Kyrou, dia kata

“Setiap skincare letak PENGAWET. Sebab kalau tidak letak nanti jadi infection pula pada kulit pengguna kerana ada bakteria kan? Tapi hendak PILIH jenis pengawet sangat MENCABAR. PARABEN adalah salah satunya. Kami tidak guna dan pilih paraben sebab ada banyak kajian yang kata paraben bagi kesan pada kesihatan. Walaupun ada sesetengah kajian mengatakan tiada kesan besar.

Jadi kami memilih untuk tidak menggunakan paraben kerana sangat MERAGUKAN. Pengalaman lebih 20 tahun dalam bidang kosmetik dan kecantikan, pastinya lebih tahu. Tapi ada yang bertanya kenapa hendak kecoh mengenai paraben. Dalam buahan dan sayuran pun ada paraben.

TIDAK sama PARABEN SEMULAJADI dengan PARABEN SINTETIK”

“Paraben semulajadi dikatakan susah hendak diekstrak dan digunakan dalam produk. Untuk pengetahuan, paraben yang ada dalam toiletries dan skincare kita hari ini adalah paraben sintetik. Sebab itu harganya murah. Dan itulah yang bahaya sebenarnya untuk kesihatan, menggangu sistem hormon kita.

Youth, yang dihasilkan oleh Chris, selamat dari lebih 1500 bahan kimia yang biasa digunakan dalam skincare lain.

Banyaknyaa…lebih SERIBU tu! Entah berapa banyak bahan kimia yang kita telah gunakan selama ini”

 

APA KATA MEREKA

 

 

(KLIK GAMBAR ATAS)

Jika anda ingin manfaat yang maksimum, hanya 1 klik sahaja.

Panduan Beli Produk Shaklee Secara Online

Mengapa mesti memilih Shaklee
Mendapat Kelulusan KKM
Tiada Kesan Sampingan
Terbukti Berkesan
Terbukti Semulajadi
Terbukti Selamat
Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========
Call/ SMS/WhatsApp/ Taip ke
013 3913325
COD Shaklee Subang Bestari, COD Shaklee Kg Melayu Subang, COD Shaklee Bukit Subang, COD Shaklee Denai Alam, COD Shaklee Bukit Jelutong, COD Shaklee Seksyen U5 Shah Alam,COD Shaklee Subang Perdana, COD Shaklee Subang Permai, COD TUDM Subang.

Perkhidmatan Pos Ke Seluruh Malaysia. Penghantaran akan melalui terus dari Shaklee dengan menggunakan perkhidmatan Syarikat GDEX.

EMAIL : anashana155@gmail.com

P/S: YOUTH™ adalah sebuah revolusi. Dengan lapan paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran, atau penuaan semulajadi.

PENAFIAN: Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini adalah bukan bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnos apa jua jenis penyakit. Pembaca digalakkan untuk mendapatkan nasihat dan rawatan dari pakar yang bertauliah terlebih dahulu.

 

 

Comments

comments