10 Soalan Lazim Tentang Vivix Shaklee.

Kesihatan sel amat mempengaruhi keseluruhan kesihatan kita. Ia akan terus musnah akibat kepada pendedahan kepada persekitaran. Badan juga turut terkesan dengan keradangan terhadap makanan.

Vivix Shaklee merupakan formula enak yang dicipta membantu mengekalkan kesihatan sel kita. Ia mengandungi campuran pelbagai polifenol semulajadi yang dicipta untuk membantu menuetralkan radikal bebas yang dipatenkan.

 1. Apa itu VIVIX?

Vivix mengandungi semua campuran polifenol semulajadi dari anggur Muscadine luar biasa, Polygonum Cuspidatum, Elderberi Eropah dan Lobak Unggu yang direka untuk menggalakkan kesihatan dan kesejahteraan dan ianya dipatenkan.

 2. Apa yang membezakan Anggur Muscadine berbeza dengan anggur-anggur lain?

Anggur Muscadine merupakan sumber alam yang luar biasa sifatnya dan sangat berkhasiat dengan profil polifenol yang unik. Berbeza dengan anggur-anggur lain, anggur Muscadine kaya dengan konsentrasi asid Ellagitannin dan Ellagik, di mana apabila dicampurkan dengan polifenol Muscadine, ia berupaya menghasilkan kuasa antioksida yang hebat.

 3. Adakah ekstrak botani ini merupakan bahan-bahan antioksidan?

Kajian makmal telah menunjukkan ekstrak botani dari Anggur Muscadine, Polygonum Cuspidatum, Elderberi Eropah dan Lobak Unggu boleh bertindak sebagai antioksidan yang kuat. Bahan-bahan ini telah ditunjukkan dalam satu kajian klinikal berupaya mengaktifkan pertahanan selular dan bertindak balas terhadap keradangan yang biasanya berlaku dari satu hidangan yang tidak sihat.

 4. Bilakah saya perlu ambil Vivix?

Vivix seelok-eloknya diambil selepas makan. Sebaiknya goncang sebelum mengambil hidangan yang dicadangkan iaitu satu sudu kecil sehari.

 5. Bolehkan saya mengambil Vivix dengan makanan tambahan Shaklee yang lain?

Ya, Vivix boleh diambil bersama makanan tambahan Shaklee yang lain. Vivix terdapat di dalam Set Shaklee Advance Protection kerana ia adalah pelengkap idea kepada Essential Multivitamin Vitalea, ESP, OmegaGuard dan SR Vita-C Plus.

 6. Adakah terdapat apa-apa halangan terhadap VIVIX?

Tiada sebarang interaksi di antara Vivix dengan apa jua makanan tambahan yang lain. Sebagai langkah berjaga-jaga adalah disarankan kepada mereka yang dibawah seliaan perubatan atau ada menghidap sebarang penyakit atau kepada mereka yang sedang mengambil preskripsi perubatan tertentu terutamanya ubat pencairan darah, sila rujuk kepada pakar kesihatan sebelum mengambil Vivix.

 7. Adakah Vivix mengandungi air alkohol?

Vivix tidak mengandungi alkohol.

8. Kenapa saya perlu menyimpan di tempat sejuk selepas membukanya?

Menyimpan Vivix di tempat dingin (peti sejuk) selepas dibuka dapat membantu mengekalkan kesegaran secara optima, warna dan aktiviti polifenol yang maksimum di dalam produk tersebut.

 9. Kenapa Vivix tidak dihantar menerusi penyejukkan?

Pelbagai ujian penghantaran secara sebenar ke seluruh negara telah dibuat termasuk simulasi pengangkutan di bawah kadar suhu melampau dan keadaan suhu lembap. Ternyata telah mengesahkan bahawa produk ini masih mengekalkan kualiti asalnya dibawah semua syarat-syarat perkapalan.

 10. Siapakah yang sepatutnya perlu ambil Vivix?

Vivix dicipta untuk semua orang dewasa yang prihatin tentang kesejahteraan kesihatan.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

PROMO SHAKLEE DISEMBER 2017!

 

VIVIX BELI 6 + 1 

Panduan Membeli Produk Shaklee

VIVIX BELI 2, 5% DISKAUN

Panduan Membeli Produk Shaklee

Berapa harga VIVIX Shaklee ?

Ini soalan paling popular! Ramai yang terkejut bila dapat tahu harganya. VIVIX ialah produk premium atau eksklusif dari Shaklee. Akan tetapi, anda masih boleh beli VIVIX dengan harga penjimatan. Bagaimana nak dapat penjimatan tu?

JOM JADI AGEN SHAKLEE!

bagaimana cara daftar ahli shaklee

 

Ada beberapa penjimatan harga Vivix shaklee:

  • Beli pada harga agen, anda jimat 20%
  • Beli 2 botol ke atas, anda dapat PERCUMA pendaftaran agen yang bernilai RM79
  • Beli 2 botol, anda dapat rebat tunai RM36 yang akan dimasukkan ke dalam akaun pada bulan berikutnya.

Jika anda hanya hendak beli 1 botol, klik dibawah.

COD Shaklee Subang Bestari, COD Shaklee Kg Melayu Subang, COD Shaklee Bukit Subang, COD Shaklee Denai Alam, COD Shaklee Bukit Jelutong, COD Shaklee Seksyen U5 Shah Alam,COD Shaklee Subang Perdana, COD Shaklee Subang Permai, COD TUDM Subang.
Penghantaran secara pos ke seluruh Malaysia.
 
 
P/S: Penyelidikan yang berterusan menunjukkan bahawa polifenol boleh memberi peningkatan kesihatan manusia.
PENAFIAN: Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di lama ini adalah bukan bertujuan untuk merawat, mencegah atau mendiagnosis apa jua jenis penyakit. Pembaca digalakkan untuk mendapatkan nasihat dan rawatan dari pakar kesihatan yang bertauliah terlebih dahulu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments